Fri fragt for private ved køb over 499 DKK

Bambusstrømper Grå

35-38

29,00 DKK

Komfort bambusstrømper i grå, bløde, behagelige at have på , samt en god evne til at fjerne fugt


Komfort bambusstrømper i grå, bløde og behagelig at have på, og en en god evne til at fjerne fugt

Strømper lavet af bambus, er bløde og behagelige at have på, samt antibakterielle. Strømperne har en god sugeevne og giver derfor dine fødder god komfort hele dagen

Bambus ankel strømper i blød og lækker kvalitet, disse strømper smyger sig om dine fødder. Bambus er et meget blød materiale når det bliver lavet til strømper.

Bambus en høj sugeevne hvilket gør det god til at fjerne fugt og sved fra dine fødder og dette gør i sidste ende at dine fødder har det godt. At bambusstrømperne er gode til at fjerne fugt fra dine fødder gør dem antibakterielle, så lider du af fodsved skulle du tage at prøve disse strømper.

En fod der har det varmt og ikke kan komme af med varmen eller fugten bliver også tit træt efter en lang dag. Her vil jeg anbefale dig at prøve bambus strømperne.

Bambus strømper føles bløde og fugtregulerende at have på og derved giver de en god komfort til dig.

De grå bambusstrømper fås i 3 størrelser     str.35-38  -  str.39-42  -  str.43-46

Se desuden vores andre farver i bambusstrømperne, vi har sorte bambusstrømper, hvide bambusstrømper udover de grå bambusstrømper du ser her.

Bambus er bæredygtigt, da det vokser meget hurtigt.  Faktisk en af de hurtigst voksende planter på jorden. Der bruges ikke alt muligt kemikalier for at få den til at vokse og samtidig så kan den nemt  genplantes. Bambus bruger den næsten ingen vand for at vokse, og dette er en vigtig faktor for vores miljø.

Andre træarter og planter, som der også laves strømper og stoffer af vokser meget langsomt og kræver meget pasning i form af kemikalier. Et eksempel er bomuld, som kræver masse af kemikalier og vand.

Materiale:


70% bambus fibre

25 % polyamid

5% elastan
1
+
Tilføj til kurv
Fri fragt for private

Ved køb over 499 DKK

Sikker betaling

Vælg din favorit betalingsform

Bliv B2B forhandler

Anmod om en konto her