Fri fragt for private ved køb over 499 DKK

Handelsbetingelser B2C (privatkunder)

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Pippifashion.dk

Pippifashion.dk ejes af Pippifashion v. Lotte Buchhave, CVR-nr. 31728339, adresse Kærmindevej 17, 8653 Them, tlf. 51967057, e-mailadresse pippifashionshop@gmail.com.

Aftalerne indgås på dansk. 

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via Pippifashion.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med Kort og mobilepay.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Vi leverer varen 2-4 hverdage efter dit køb.

Vi leverer varerne med GLS.
Vi leverer til Danmark.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Pippifasion.dk, Kærmindevej 17, 8653 Them, 51967057, Pippifashionshop@gmail.com.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Pippifashion, Kærmindevej 17, 8653 Them uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den - f.eks. en materiale- eller fabrikationsfejl - finder købelovens regler anvendelse. Du har 24 måneders reklamationsret, forudsat du reklamerer inden for rimelig tid (inden 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen). Få mere information på vores RMA side.

Du kan også bruge det lovpligtige reklamationsskema, som du kan downloade her.

Hvis reklamationen er berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbagesendelse af varen, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.


Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse Pippifashionshop@gmail.com.

Handelsbetingelser B2B (erhvervskunder)

Handelsbetingelser B2B

 

1. Leveringsbetingelser

Levering sker fra Pippifashion.dk`s Lager

Ved køb over 500 kr. eks moms sendes varerne fragtfrit med GLS erhverv

Varerne kan afhentes på adressen efter aftale


2 Annullering og ændring af ordrer

Køber har efter afgivelse af ordre ikke ret til ændring heri eller annullering heraf.
Såfremt Pippifashion.dk på trods af ovenstående særskilt godkender en annullering eller ændring, er Køber pligtig at betale de forbundne omkostninger, herunder omkostninger til opbevaring og forrentning, som følge af udskudt leveringstidspunkt. Ved hel eller delvis annullering er Køber videre pligtig til at erstatte Sælgers mistede fortjeneste.


3 Returvarer

Varer modtages ikke retur.
Såfremt det på trods af ovenstående aftales, at Pippifashion.dk tager varer retur, skal varerne være ubrugte, i mangelfri stand, og i original og ubrudt emballage. Varerne skal være fri for smuds etc.
Godkendte returvarer krediteres med fradrag af det af Pippifashion.dk´s fastsatte gebyr til dækning af returneringsomkostninger.
Kreditering foretages med et fradrag til dækning af slidtage, håndterings-, og fragtomkostninger m.v.


4 Priser og fakturering

Den aftalte pris for de bestilte varer fremgår af Pippifashion.dk´s ordrebekræftelse.

Pippifashion.dk er berettiget til at fakturere Køber for betaling for varer, efterhånden som levering sker.


5 Betaling

Varerne betales seneste 14 dage efter bestilling

Ved forsinket betaling er pippifashion.dk berettiget til at opkræve morarenter på 2% pr. påbegyndt måned af det samlede udestående fra forfaldsdagen.

Der beregnes et rykker gebyr på 100 kr pr. rykkerbrev

Forsinket betaling af en faktura anses altid som væsentlig misligholdelse af Aftalen.

PIPPIFASHION.DK FORBEHOLDER SIG EJENDOMSRETTEN TIL VARER INDTIL DEN FULDE KØBESUM ER ER LAGT.


6 Fejl og mangler

Køber er forpligtet til at undersøge varen straks efter modtagelse. Reklamationer skal ske til Pippifashion.dk inden 8 dage fra levering. Undlader køber at reklamere indenfor denne frist, kan han ikke senere påberåbe sig eventuelle mangler. Omkostninger der afholdes af køber som følge af påberåbte fejl, dækkes ikke af Pippifashion.dk, med mindre Pippifashion.dk har modtaget reklamationen og skriftligt accepteret at dække omkostningerne.


18 Oplysninger om sælger

Pippifashion.dk

Ejes af:

Pippifashion v. Lotte Buchhave

Kærmindevej 17

8653 Them


CVR: 31728339

Tel.: +45 51967057
Mail: pippifashionshop@gmail.com

Fri fragt for private

Ved køb over 499 DKK

Sikker betaling

Vælg din favorit betalingsform

Bliv B2B forhandler

Anmod om en konto her